cuplul si familia in criza supraponderalitatea si obezitatea infertilitatea life coaching consiliere prin email

Consiliere psihologică. Psihoterapie. Psihologia muncii si organizaţională

 

 

Consilierea psihologică vizează rezolvarea de probleme de natură emoţională sau interpersonală; este o formă de intervenţie psihologică ce se adresează persoanelor sănătoase aflate într-o situaţie de impas cu privire la rezolvarea unor probleme sociale, profesionale sau familiale.
Consilierul îl ajută pe pacient să gestioneze o situaţie de criză şi îl asistă în găsirea de soluţii la problemele cu care se confruntă.


Psihoterapia
reprezintă aplicarea metodică a unor tehnici psihologice determinate pentru restabilirea echilibrului afectiv al unei persoane; ea se ocupă atât de tulburările caracteriale şi nevroze, cât şi de afecţunile psihosomatice şi chiar de psihoze.
Toate metodele psihoterapeutice (susţinerea moralului, sugestie, reeducare etc.), care se bazează pe comunicarea dintre psihoterapeut şi pacient, urmăresc împlinirea personalităţii şi o mai bună integrare socială.


CONSILIEREA PSIHOLOGICĂ ŞI PSIHOTERAPIA
– se bazează pe încrederea pacientului în tratament şi in persoana terapeutului, pe relaţia de comprehensiune reciprocă ce se stabileşte între ei şi datorită căreia pacientul îşi poate exprima liber problemele, fără teamă de a fi rău judecat, descătuşându-se pe plan verbal şi repunând în discuţie imaginea pe care şi-o face despre el însuşi. Se produce în cele din urmă o adaptare mai bună la realitate a pacientului.

 

 Consiliere psihologică
 copil, adult, cuplu, familie
 Psihoterapie  Individuală şi de grup

 


Psihologia muncii şi organizaţională
fac parte integrantă din Normele generale de protecţie a muncii, care cuprind principiile generale de prevenire a accidentelor de muncă şi bolilor profesionale; au ca scop eliminarea sau diminuarea factorilor de risc de accidentare şi/sau îmbolnăvirea profesională, existenţi în sistemul de muncă; de aceea se impune informarea, consultarea şi participarea angajaţilor şi a reprezentanţilor acestora.


Servicii:
(1)Examinarea psihologică la angajare;
(2)Examinarea psihologică periodică;
(3)Examinarea psihologică la reluarea activităţii;
(4)Consiliere vocatională;
(5)Orientare scolară si profesională.
 

Parteneri

Vizitatori online

Avem 3 vizitatori online

Sondaj

Credeţi că Inteligenţa Emoţională(I.E.):