cuplul si familia in criza supraponderalitatea si obezitatea infertilitatea life coaching consiliere prin email

Cuplul şi familia in criză

            -consiliere psihologică-


Viaţa ne demonstrează că problemele apărute în cadrul relaţiilor de cuplu reprezintă factori stresanţi de importanţă majoră, care conduc la tulburări psihopatologice cum ar fi depresia şi anxietatea.
Conflictele dintre parteneri au de regulă un caracter ironic si reprezintă modele repetitive de interactiune negative cum ar fi solicitare – retragere sau evitare reciprocă (Christensen, 1988).
La multe cupluri se constată o escaladare a conflictelor care alterează funcţionarea normală a partenerilor şi care conduc la crize ce ameninţă echilibrul psihic al membrilor cuplului, precum şi stabilitatea relaţiei.
Alături de cei doi membri ai cuplului, în cazul în care există copii, aceştia suportă consecinţele devastatoare cauzate de neînţelegerile dintre părinţi.
Sunt multe şi uneori nebănuite motivele de conflict dintre partenerii de cuplu, însă foarte important este ca atunci când lucrurile nu merg, cel puţin unul dintre cei doi sa ceară ajutor specialistului.

 


Un procent foarte mare dintre cuplurile care trăiesc în conflict apelează la ajutor atunci când s-a atins punctul culminant, când durata şi efortul de a remedia problemele sunt mari şi dăunătoare.


EVITATI ACEASTA SITUATIE!


Aveţi probleme cărora nu le găsiţi rezolvarea?


VENIŢI LA PSIHOLOG!

Suntem aici pentru Dumneavoastră!

 

 


Programări la Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau telefon 0745.988.925.

Parteneri

Vizitatori online

Avem 2 vizitatori online

Sondaj

Credeţi că Inteligenţa Emoţională(I.E.):