cuplul si familia in criza supraponderalitatea si obezitatea infertilitatea life coaching consiliere prin email

NLP, COACHING


Ce este NLP-ul?

Este un model de comunicare şi personalitate.


NLP( Programarea Neuro-Lingvistică) este studiul excelenţei care descrie cum gândirea noastră determină comportamentul şi ne permite să modelăm excelenţa prin reproducerea acelui comportament.
Orice face cineva, poate fi făcut şi de către ceilalţi.
Abordarea cibernetică a NLP are aplicaţii în modificarea şi eficientizarea vieţii personale, organizaţionale, a comportamentelor şi a comunicării la nivel profund.
NLP işi are aplicatibilitatea în foarte multe domenii: dezvoltare personală, dezvoltare organizaţională, business, sănătate, educaţie, comunicare, management, marketing etc.


<< La inceput a fost cuvântul>> şi cuvântul este ceea ce ne defineşte pe noi, ca oameni. Limbajul şi alegerea cuvintelor reprezintă instrumentul principal în mai toate domeniile de activitate. De aceea:


Haideti sa invatam sa ne alegem cuvintele!


O RELAŢIE DE COACHING de lungă durată poate fi importantă dacă vreţi să creaţi sensul de continuitate şi pentru stabilirea de etape privind atingerea obiectivelor.


Procesul de COACHING vizează devoltarea şi îmbunătăţirea permanentă a cunoştinţelor şi abilităţilor angajaţilor şi are ca scop creşterea performanţei individuale sau de grup.
Iniţial în relaţia de coaching se depun eforturi mai mari în eliminarea emoţiilor negative, deciziilor şi credinţelor limitative.
Pe măsura ce se avansează, activitătile se focalizează pe stabilirea de obiective şi activităti legate de acestea.

 

 


Căutaţi un COACH?
  click aici.

Parteneri

Vizitatori online

Avem 2 vizitatori online

Sondaj

Credeţi că Inteligenţa Emoţională(I.E.):